Мои активности

Александар Матовски


Александар Матовски е роден на 03 февруари 1991 во Скопје, Македонија, како второ дете во семејството Матовски. На 3-месечна возраст му беше дијагностициран Даун синдром. За родителите на Цако ...


Членство

Извршен одбор на Центарот за младински активизам „Крик"
Трисомија 21 - Скопје и Центар за Даунов синдром

Најнови написи