Платформа на која можете да и верувате.
Платформа на која можете да и верувате.

Достапни курсеви во секое време на било кој уред.

Ефективно | Ефтино | Едноставно
Ефективно | Ефтино | Едноставно

Инвестирајте во развојот на вашите вработени преку интерактивни курсеви за интерна едукација и тестирање на вработените.

Епистум
Епистум

Револуционерен чекор на полето на едукацијата

Профитирајте од вашето знаење а наше искуство.

ЕПИСТУМ – Нова димензија на учењето

Идејата не е да изберете дали ќе користите технологија или не. Предизвикот е да ја искористите паметно.

ЕПИСТУМ – Нова димензија на учењето

Koj e вашиот пакет?

OnSite ден458 800
  • Имате потреба од систем за електронско учење?
  • Имате техничка инфраструктура?
  • И имате технички тим кој може да го оддржува системот?
Е – едукација ден/месечно9 999
  • Имате потреба од систем за електронско учење?
  • Но, немате техничка инфраструктура?
  • И немате технички тим кој може да го оддржува системот?
КупиКурс ден/месечно599
  • Сакате да ги подобрувате своите квалитети?
  • Да ги проширите своите знаења?
  • Но немате време за часови кои се временски и просторно ограничени?

Што добивате?

Професионална поддршка и обука

Секој клиент добива почетна онлајн или офлајн обука за користење на платформата како и соодветна техничка подршка достап...
Професионална поддршка и обука

Максимална безбедност на податоците

Ние Ви нудиме заштита на податоците и автентикација на содржината на Вашите обуки.
Максимална безбедност на податоците

Модул за соработка помеѓу студентите и обучувачите

Модулот овозможува студентите(вработените) да можат да комуницираат помеѓу себе, директно да комуницираат со професорите...
Модул за соработка помеѓу студентите и обучувачите

Интегрирани виртуелни училници

Училниците нудат аудио и видео поддршка како и опција за снимање, бела табла и можност едукаторите во реално време да г...
Интегрирани виртуелни училници

Cloud базирана едукативна платформа

Сите едукативни материјали се зачувани на еден единствен систем и овозможен е пристап во системот од било која локација ...
Cloud базирана едукативна платформа

Конвертирање на Вашата содржина во дигитална форма

Ја форматираме и конвертираме содржината на Вашите обуките и креираме интерактивни специјализирани курсеви кои ќе се при...
Конвертирање на Вашата содржина во дигитална форма

Портфолио

Epistum може да најде примена во секоја индустрија и секоја вид на компанија, затоа што ние веруваме дека едукацијата може да се подобри со технологијата во секоја компанија. Ова се нашите клиенти кои се уверија во нашата мисија
Министерство за информатичко општество и администрација
Министерство за информатичко општество и администрација
HIPON – Doctors of Pathology
HIPON – Doctors of Pathology
TBM evolution
TBM evolution
Централна изборна комисија на Албанија
Централна изборна комисија на Албанија

Испробајте го Епистум LMS бесплатно!

Епистум LMS е платформа за електронско учење која нуди многубројни предности за секоја индивидуа или компанија која сака да го унапреди својот или едукативниот процес на своите вработени. Испробајте го БЕСПЛАТНО!
Интересни факти
Индустријата за електронско учење е индустрија со најбрз раст на пазарот. Еве неколку интересни факти

1960

година, креирана е првата виртуелна училница

13

години на постоење на терминот "e-learning"

50

% зголемена продуктивност во работата со е-едукацијата

30

долари придобивка, за секој долар потрошен за е-едукација

Што кажаа нашите клиенти?

“Менаџерите сега имаат детален преглед за прогресот на продажните агенти, а над 100 вработени во континуитет слушаат обуки за новите продажни вештини.”
TBM Evolution Group
“Р.Киргистан доби двојазична платформа за едукација на членовите на Централната Изборна Комисија, на руски и киргиски јазик.”
Central Election Commission Kyrgyzstan
“Epistum LMS значително ги намали трошоците за тренинг и едукација на вработените во јавниот сектор. Сите материјали за учење се достапни во секој момент. Преку интерактивен тренинг комбиниран со традиционално учење доби...
Министерство за информатичко општество и администрација на Македонија
“EPISTUM LMS ни овозможи непрекината дискусија и размена на информации на ниво на Европа. Голем број на видео материјали поставени на платформата се достапни за тренерите во секое време.”
HIPON Project Team
“iVote базирано на нашите потреби имплементираше систем за управување со е-учење за тренинг на учесниците во изборниот процес. Корисниците го подобрија своето професионално искуство преку онлајн курсеви, видеа, веб-конфе...
Central Election Commission Albania
top